Fii voluntar

Dacă vrei sa oferi din timpul, cunoștințele și entuziasmul tău pentru comunitățile defavorizate, atunci te așteptăm în echipa noastră de voluntari! Te poți implica în activități diverse, trebuie doar să ne cunoaștem și să decidem ce ți se potrivește mai bine. Îți dăm și câteva idei, dar te încurajăm să nu ne limităm la acestea!

  • Campanii de informare în școli și comunitate – pot fi sesiuni de informare privind educația pentru sănătate, educație civică, educație rutieră, drepturi și responsabilități, egalitate de gen sau orice altă sesiune care crezi că aduce un plus de cunoaștere
  • Activități recreative și nonformale pentru copii
  • Sprijin la teme sau sesiuni remediale
  • Evenimente punctuale pe le organizăm – conferințe, sesiuni de informare, tabere, campanii

Fă tu primul pas și scrie un email la adresa office@acedo.ro în care să îți exprimi intenția de a fi voluntar! Lasă-ne datele tale de contact și te vom invita la un interviu, în care să ne cunoaștem și să descoperim dacă preferințele tale și oportunitățile de voluntariat disponibile se potrivesc. 

Redirecționează 3.5%

Este simplu să faci un bine și să ajuți o familie săracă!

Descarcă Formularul 230 (îl găsești aici), completează-l, semnează-l și depune-l la ANAF. Îți punem oferi informații despre centrul ANAF de care aparții, dacă ne scrii un email la adresa office@acedo.ro.

Ne vom bucura să împărtășim cu tine informații și fotografii cu familia pe care ai ajutat-o!

Termenul de depunere a Formularului 230 este 21 mai 2021. 

www.acedo.ro

Email: office@acedo.ro

Telefon: +314262386

Addresa: Str. Alexandru Balasanu nr. 8, corp A sector 4, Bucuresti – Romania